Zo reinig je het interieur van de auto

16 november 2022
|
282
Schoon interieur auto

Mensen zijn altijd ontzettend zuinig op hun auto en daarbij horen ook zaken zoals onderhoud en het schoonmaken. Met betrekking tot het schoonmaken wordt meestal alleen maar de buitenkant gedaan door middel van handreiniging of een was box. Het interieur wordt meestal alleen gedaan door middel van het zuigen, maar hier komt meer bij kijken. In dit artikel ga ik jou een aantal tips geven hoe je het interieur van de auto reinigt!

Gewone of een industriële stofzuiger

Hoe verleidelijk het is om even snel een kruimelzuiger te pakken om je auto iets schoner te maken. Probeer alsnog even een normale stofzuiger of een industriële stofzuiger te pakken. Deze hebben nu eenmaal meer zuigkracht om je auto schoon te krijgen. Zit hier een opzetstukje op om tussen alle kiertjes te komen en je zult binnenkort een schoon interieur hebben.

Kies voor rubberen matten

Wanneer het echt slecht weer is of je hebt strooizout aan je schoenen kan dit heel slecht zijn voor het tapijt van je auto. Kies daarom ook liever voor rubberen matten, want deze hebben vele voordelen. Je krijgt ze heel makkelijk schoon, ze glijden niet weg en daarnaast zijn de volledig waterdicht. Als ze vies zijn, kunt je eenvoudig de hogedruk gebruiken om ze weer schoon te maken,

Gerelateerd nieuws  Spanning in lichaam: zo raak je het kwijt

Tapijt reinigen

Je tapijt kun je heel makkelijk schoon krijgen met een schuimende tapijtreiniger. Je kunt gewoon een spons of borstel gebruiken op het tapijt in te zepen. Dit laat je vervolgens even goed intrekken en je kunt de vlekken eruit wrijven. Tenslotte kun je het tapijt zuigen als alles is opgedroogd. Extra tip: De boel wordt sneller droog als je de deuren even open laat staan.

Leren interieur

Gebruik nooit een normale lotion voor een leren interieur. Kies altijd voor een goede leer lotion. Hiermee kun je het leer soepel houden, barsten voorkomen en het leer zal er heel natuurlijk uit gaan zien.

Zo reinig je het interieur van de auto! Vond je dit artikel nu leuk? Lees dan meer over een marketing funnel en over spanning in je lichaam. Heb je moeite met schoonmaken? Lees dan deze schoonmaaktips.

Recent

5 redenen waarom contentmarketing belangrijk is voor jouw marketingstrategie

4 april 2024

Lustopwekkende voedingsmiddelen: wat werkt echt?

16 februari 2024

Het vervullen van je verlangens: seksleven interessanter te maken

29 januari 2024

Wat doen anabolen met je lichaam?

26 januari 2024

De voordelen van zwemmen: een duik in een gezondere levensstijl

8 januari 2024

Meer in deze categorie

Lustopwekkende voedingsmiddelen: wat werkt echt?

|

Het vervullen van je verlangens: seksleven interessanter te maken

|

Social media en drugsgebruik

|

Hoe organiseer je het beste personeelsuitje?

|
© Copyright LTKMedia 2024
hello world!