Zo reinig je het interieur van de auto

16 november 2022
|
181
Schoon interieur auto

Mensen zijn altijd ontzettend zuinig op hun auto en daarbij horen ook zaken zoals onderhoud en het schoonmaken. Met betrekking tot het schoonmaken wordt meestal alleen maar de buitenkant gedaan door middel van handreiniging of een was box. Het interieur wordt meestal alleen gedaan door middel van het zuigen, maar hier komt meer bij kijken. In dit artikel ga ik jou een aantal tips geven hoe je het interieur van de auto reinigt!

Gewone of een industriële stofzuiger

Hoe verleidelijk het is om even snel een kruimelzuiger te pakken om je auto iets schoner te maken. Probeer alsnog even een normale stofzuiger of een industriële stofzuiger te pakken. Deze hebben nu eenmaal meer zuigkracht om je auto schoon te krijgen. Zit hier een opzetstukje op om tussen alle kiertjes te komen en je zult binnenkort een schoon interieur hebben.

Kies voor rubberen matten

Wanneer het echt slecht weer is of je hebt strooizout aan je schoenen kan dit heel slecht zijn voor het tapijt van je auto. Kies daarom ook liever voor rubberen matten, want deze hebben vele voordelen. Je krijgt ze heel makkelijk schoon, ze glijden niet weg en daarnaast zijn de volledig waterdicht. Als ze vies zijn, kunt je eenvoudig de hogedruk gebruiken om ze weer schoon te maken,

Gerelateerd nieuws  Voor- en nadelen van je huis isoleren

Tapijt reinigen

Je tapijt kun je heel makkelijk schoon krijgen met een schuimende tapijtreiniger. Je kunt gewoon een spons of borstel gebruiken op het tapijt in te zepen. Dit laat je vervolgens even goed intrekken en je kunt de vlekken eruit wrijven. Tenslotte kun je het tapijt zuigen als alles is opgedroogd. Extra tip: De boel wordt sneller droog als je de deuren even open laat staan.

Leren interieur

Gebruik nooit een normale lotion voor een leren interieur. Kies altijd voor een goede leer lotion. Hiermee kun je het leer soepel houden, barsten voorkomen en het leer zal er heel natuurlijk uit gaan zien.

Zo reinig je het interieur van de auto! Vond je dit artikel nu leuk? Lees dan meer over een marketing funnel en over spanning in je lichaam. Heb je moeite met schoonmaken? Lees dan deze schoonmaaktips.

Recent

Mediagebouwen als monumentale panden

26 september 2023

5 Tips voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

25 september 2023

Hoe breng je cat eye nagels aan?

18 september 2023

5 tips voor de verkoop van een woning

28 augustus 2023

Nederland festivalland: de beste festivals en DJ's op een rijtje

22 augustus 2023

Meer in deze categorie

5 Tips voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

|
,

Eerste hulp bij muggen

|

De uitvinder van de mobiele telefoon

|
,

Verhuizen naar het buitenland: hier moet je aan denken

|
© Copyright LTKMedia 2023
hello world!