Over ons

Bij LTK Media informeren we je regelmatig met het leukste nieuws uit de provincie Limburg. Het nieuws zal gaan van economisch nieuws tot lifestyle en tech. We vertellen je al het relevantste en laatste nieuws uit onder andere de regio's Maastricht, Heerlen, Sittard, Roermond, Venlo en omstreken vind je bij de LTK Media.

Ons doel is om jouw op de hoogte te houden van de leukste activiteiten, interessant nieuws en de laatste trends van Limburg door een goed gecureerde selectie van blog berichten. We zullen het nieuws op deze website dus voor een brede doelgroep inzetten waardoor we zoveel mogelijk mensen op een regionaal niveau kunnen bereiken.

Ben je benieuwd naar de laatste tech trends, of zoek je liever een leuk dagje uit? Neem gerust een kijkje in een van onze categorieën en laat je inspireren door ons breed aanbod van nieuws, reviews en activiteiten. Er is altijd wat te doen in het mooie zuiden!

Heb jij ook een interessant artikel geschreven dat je graag wil publiceren? Dat is bij ons mogelijk, want hoe meer wij samen kunnen delen met de wereld, hoe beter natuurlijk!

Neem gerust contact met ons op als je een artikel wilt plaatsen op onze website.
Uitzicht in Limburg

Peter Lijsters

Ik ben Peter Lijsters, iemand die niet alleen heeft gezwommen op competitief niveau maar nu ook anderen inspireert als coach. Maar mijn passie reikt verder dan de waterkant. Ik ben ook een enthousiaste webbouwer en beheerder, gedreven door de combinatie van technologie en creativiteit. Deze twee facetten, sport en webontwikkeling, vormen samen mijn unieke profiel en hebben me gemaakt tot wie ik vandaag ben.
Alle artikelen
© Copyright LTKMedia 2024
hello world!