Wat kun je doen om je haar in model te houden?

24 januari 2023
|
30
organische verzorging

We willen allemaal dat ons haar er de hele dag perfect uitziet, zonder dat we ons er druk om hoeven te maken. Helaas is dat niet altijd het geval. Soms zakken de krullen uit, wordt steil haar pluizig of wordt krullend haar slap. Frustrerend! Maar gelukkig zijn er een aantal dingen die je kunt doen om ervoor te zorgen dat je haar de hele dag in model blijft.

Organische verzorging

De eerste stap naar haar in model is om ervoor te zorgen dat je haar gezond is. Dit betekent dat je moet investeren in goede verzorging. Dit hoeft niet duur te zijn, maar je moet wel investeren in producten die echt werken. Een van de beste manieren om voor je haar te zorgen is door te kiezen voor organische verzorging. Dit betekent dat je producten gebruikt die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten, zonder chemicaliën of synthetische stoffen. Hierdoor wordt je haar gehydrateerd en gezond, waardoor het beter in model blijft.

Shampoo

De volgende stap is om te zorgen dat je het juiste product gebruikt voor jouw haartype. Als je veel volume wilt, dan is een volume shampoo de beste keuze. Als je juist steil haar wilt, dan is een shampoo die zorgt voor steil haar een betere optie. Er is voor elk haartype een geschikte shampoo te vinden, dus doe wat research en kies een product dat bij jou past.

Gerelateerd nieuws  Autisme en relaties: zo ga je ermee om

Skip de conditioner voor krullen

Als je je haren wilt krullen, dan is het een goed idee om geen conditioner te gebruiken. Conditioner verzwaart het haar en dat gaat niet goed samen met krullen. Als je droog haar hebt, dan kun je beter een lichte conditioner gebruiken in plaats van een intensief masker.

organische verzorging

Geen serum/olie voor stijl haar

Als je gaat stijlen, dan is het een goed idee om geen serum of olie in je haren te doen. Dit maakt het haar glad en zwaarder, terwijl het voor haar met textuur prettig werkt voor het creëren van volume en krullen. Als je met een stijltang werkt, kan een serum wel helpen, maar voor krullen en volume is het beter om het te vermijden.

Organische stylingproducten

Tot slot is het belangrijk om te kiezen voor organische stylingproducten. Dit zijn producten die gemaakt zijn met natuurlijke ingrediënten en zonder chemicaliën. Hierdoor beschadig je je haar niet en blijft het beter in model. Probeer bijvoorbeeld een natuurlijke haarlak of een wax gemaakt van bijenwas.

lees ook Wat zijn macronutriënten?

Recent

Vloer schuren? Deze 3 tips helpen je!

6 februari 2023

Leuk om te doen: raften in de Ardennen

3 februari 2023

Omzet verhogen; zo doe je dat!

3 februari 2023

Spiergel, een essentieel product voor atleten en fitnessbeoefenaars

2 februari 2023

Het belang van psychologische veiligheid op de werkvloer

24 januari 2023

Meer in deze categorie

Vloer schuren? Deze 3 tips helpen je!

|

Leuk om te doen: raften in de Ardennen

|

Het belang van psychologische veiligheid op de werkvloer

|

Deelauto wordt steeds populairder

|
© Copyright LTKMedia 2023
hello world!