Hoe breng je cat eye nagels aan?

18 september 2023
|
372
Vrouw in nagelstudio. Cat eye nagels

Cat eye nagels zijn de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De naam cat eye nagels zegt het al, deze nagels lijken op het oog van een kat. In deze blog gaan we dieper in op hoe jij zelf deze cat eye nagels kunt aanbrengen, Zodat jij kan genieten van mooie nagels!

Wat zijn Cat Eye nagels?

Cate eye nagels zijn niks anders dan nagels die zijn gelakt met een magnetische gellak. Deze gellak bevat magnetische deeltjes. Zodra je hier met een magneet over heengaat worden er patronen gecreëerd. Dit zorgt ervoor dat het katten oog effect heeft zodra met je nagels beweegt.

Hoe breng je cat eye nagels aan?

Het aanbrengen van cat eye nagels is een eenvoudig proces. Hieronder leggen we stap voor stap uit hoe je zelf cat eye nagels aanbrengt.

Voorbereidingsfase

Ter voorbereiding is het belangrijk dat je nagels schoon zijn. Begin met vijlen, duw je nagelriemen terug en breng vervolgens een laagje basiscoat aan, maar zorg ervoor dat deze niet in de buurt van de nagelriemen komt. Een basis laag zorgt er uiteindelijk voor dat de Cat eye nagels goed blijven zitten.

Aanbrengfase

Breng eerst de gewenste cat eye gellak aan. Voordat je deze laag laat uitharden, ga je eroverheen met een magneet. Dit zorgt ervoor dat er wrijving ontstaat tussen de magnetische deeltjes die in de gellak zitten. Houd de magneet direct boven de natte nagellak en beweeg deze langzaam heen en weer voor ongeveer 10 seconden om het gewenste cat eye-effect te creëren.

Gerelateerd nieuws  5 redenen om te experimenteren in de slaapkamer

Laat de gellak volledig drogen en breng dan een transparante toplaag aan om je Cat eye nagels te beschermen en om ze een langdurige glans te geven. Herhaal dit voor elke nagel.

Topcoat aanbrengen voor langdurige nagels.

Nadat je cat eye nagels klaar zijn, kun je vervolgens een laagje top coat aanbrengen. Dit zorgt voor een langdurig resultaat en beschermt je nagels tegen krassen.

Dit is in het kort uitgelegd hoe je zelf eenvoudig Cat eye nagels kunt aanbrengen. Er zijn zoveel verschillende gellak kleuren voor je magnetisch cat eye nagels, meer informatie over Magnetic cat eye gel polish lees je hier. Wij wensen je veel plezier bij het lakken van je nagels.

Geïnteresseerd in andere beauty gerelateerde blogs? Lees dan ook: Wat kun je doen om je haar in model te houden?


Recent

5 redenen waarom contentmarketing belangrijk is voor jouw marketingstrategie

4 april 2024

Lustopwekkende voedingsmiddelen: wat werkt echt?

16 februari 2024

Het vervullen van je verlangens: seksleven interessanter te maken

29 januari 2024

Wat doen anabolen met je lichaam?

26 januari 2024

De voordelen van zwemmen: een duik in een gezondere levensstijl

8 januari 2024

Meer in deze categorie

Wat doen anabolen met je lichaam?

|
,

Skin care mythes ontkracht: alles over huidverzorging

|

Tips om gezond oud te worden

|

Slimme verpakkingsmiddelen voor huis en tuinartikelen

|
,
© Copyright LTKMedia 2024
hello world!