Welke dierenverzekering is het meest prijsgunstig

2 juni 2023
|
82
dierenverzekering

Voor dierenliefhebbers brengt huisdieren veel vreugde en geluk met zich mee. Deze harige beeste maken deel uit van het gezin en verdienen de beste zorg die er is. Maar wat als je huisdier ziek wordt of een ongeluk krijgt? In dat geval kun je een bezoekje brengen op de website van dierenarts Helmond. Dierenartskosten kunnen erg hoog zijn, dus een dierenverzekering is een slimme keuze. Wij geven jou in deze blog de gunstigste prijzen voor een verzekering.

Dierenverzekering honden en katten

Honden en katten zijn de meest populaire huisdieren die mensen in hun gezin hebben. Elke dierenliefhebber heeft unieke behoeften als het gaat om gezondheidszorg. Daarom zijn er aparte verzekeringen beschikbaar die specifiek zijn afgestemd op honden en katten.

PetSecur

Petsecur biedt hondeneigenaren een uitgebreide verzekering met een geruststellende dekking. Met keuze uit verschillende pakketten, namelijk basis, standaard en extra, kun je de verzekering perfect afstemmen op de behoeften van jouw trouwe viervoeter. Voor honden geldt een maximale jaarlijkse uitkering van respectievelijk €3.250, €4.000 en €6.000. Dit komt neer op maandelijkse premies vanaf €15,82, €22,38 en €29,19. Voor katten gelden iets andere tarieven. Het basispakket begint vanaf €13,16 per maand, het standaard pakket vanaf €16,87 per maand en het extra pakket vanaf €19,61 per maand. Met Petsecur zorg je voor de beste bescherming van jouw geliefde huisdier.

Petplan

Een andere verzekeringsoptie voor honden is Petplan, waar je kunt kiezen uit drie verschillende pakketten. Het basispakket biedt een dekking van €3.000 per jaar. Daarnaast is er het pluspakket, dat een jaarlijkse dekking heeft van €4.000. En tot slot is er het totaalpakket, dat het meest uitgebreide pakket is met een dekking van €5.000 per jaar. De maandelijkse premies voor deze pakketten bedragen respectievelijk €18,59, €33,61 en €37,90.

Gerelateerd nieuws  Verhuizen naar het buitenland: hier moet je aan denken

Ohra

Als je op zoek bent naar een huisdierenverzekering, is OHRA ook een goede optie om te overwegen. Net als bij de voorgaande verzekeraars, biedt OHRA drie pakketten: basis, plus en top. De jaarlijkse vergoedingen zijn vergelijkbaar met die van Petplan, waarbij het top pakket een dekking heeft van €6.000 per jaar voor zowel honden als katten. Voor een hond bedragen de maandelijkse premies vanaf €19,57 voor het basispakket, €21,53 voor het pluspakket en €28,89 voor het top pakket. Bij katten liggen de prijzen iets lager, waarbij je respectievelijk €12,77, €14,04 en €18,85 betaalt voor het basis, plus en top pakket.

Inshared

In tegenstelling tot de voorgaande huisdierenverzekeringen, hanteert Inshared een eenvoudige benadering met één verzekeringspakket. Dit pakket biedt een basisvergoeding van €3.000 per jaar. Voor extra gemoedsrust kun je ervoor kiezen om deze dekking uit te breiden naar €4.000 of zelfs €6.000 per jaar, tegen een meerprijs. Bij Inshared bedragen de maandelijkse premies voor honden vanaf €15,58 en voor katten iets lager, namelijk €14,76.


Op basis van de gegeven prijzen kan geconcludeerd worden dat Petsecur een prijsgunstige optie is voor huisdiereigenaren. Met maandelijkse premies, biedt Petsecur een goede balans tussen kosten en dekking. Daarnaast kunnen de verzekeringspakketten worden afgestemd op de specifieke behoeften van je huisdier. Met maximale jaarlijkse uitkeringen tot €6.000 biedt Petsecur een uitgebreide dekking tegen een betaalbare prijs.

Vond je deze blog interessant? Bekijk dan ook onze blog over hoe snel je een vreemde taal kunt leren.

Recent

Mediagebouwen als monumentale panden

26 september 2023

5 Tips voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

25 september 2023

Hoe breng je cat eye nagels aan?

18 september 2023

5 tips voor de verkoop van een woning

28 augustus 2023

Nederland festivalland: de beste festivals en DJ's op een rijtje

22 augustus 2023

Meer in deze categorie

5 Tips voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

|
,

Eerste hulp bij muggen

|

De uitvinder van de mobiele telefoon

|
,

Verhuizen naar het buitenland: hier moet je aan denken

|
© Copyright LTKMedia 2023
hello world!