Seksspeeltjes die geschikt zijn voor mannen én vrouwen

15 juni 2023
|
224
seksspeeltjes

Met behulp van seksspeeltjes kun je het een beetje spannender maken in de slaapkamer. Het zorgt er ook voor dat je nieuwe dingen uitprobeert met je partner. Er zijn ook seksspeeltjes die geschikt zijn voor mannen én vrouwen, zo kunnen jullie er beide plezier aan hebben. In deze blog vertellen we je welke seksspeeltjes dat zijn.

Vibrators

Vibrators worden normaal gezien als een seksspeeltje voor vrouwen, maar het kan ook gebruikt worden voor mannen. Voor mannen is een vibrator prettig om het genot op te wekken door de trillingen. Het is een aanvulling tijdens het masturberen en kan leiden tot een orgasme. Vibrators kunnen verschillende standen bereiken en je hebt ze in verschillende soorten en maten. Het is belangrijk om iets te vinden wat bij jou past en wat jij of jullie beide prettig vinden.

Anale seksspeeltjes

Mannen en vrouwen kunnen anale seksspeeltjes gebruiken. Voor mannen kan een anaal seksspeeltje prettiger aanvoelen dan bij vrouwen. Dit komt doordat de prostaatklier wordt gemasseerd via de anus. Door het masseren kan er een orgasme ontstaan. Een anaal seksspeeltje kan ook voor de vrouw leiden tot een orgasme. Het kan ook in combinatie worden gedaan met vaginale penetratie. Hebben jullie beiden nog nooit anale seksspeeltjes geprobeerd? Gebruik dan poppers, die zorgen er namelijk voor dat je je meer ontspannen voelt.

Gerelateerd nieuws  5 Tips voor het optimaliseren van bedrijfsprocessen

Dildo’s

Net zoals bij vibrators worden dildo’s vaak gezien als een seksspeeltje voor vrouwen, maar mannen kunnen ook dildo’s gebruiken. Dildo’s kun je ook anaal gebruiken bij de man. Voor de vrouwen zijn dildo’s bedoeld voor vaginaal gebruik. Je hebt allemaal verschillende soorten dildo’s met verschillende maten, zodat er voor iedereen een passend formaat beschikbaar is.

Handboeien

Een seksspeeltje waar je misschien niet meteen aan denkt maar handboeien worden ook vaak gebruikt onder de lakens. Sla je partner in de handboeien, zodat jij de baas bent en je partner niks kan doen met zijn handen. Jullie kunnen ook een rollenspel doen met politieagent en boef. Velen doen een rollenspel om wat anders te doen dan normaal in het seksleven. Je kunt het altijd proberen!

Kietelveer

Een kietelveer kan ook gebruikt worden als seksspeeltje. Een kietelveer wordt ook wel een kietelaar genoemd. Kietel je partner op de plekken dat gevoelig is en waar het prettig is. Je kunt ook je partner blinddoeken zodat het extra spannend is waar de kietelveer komt op het lichaam. Leuk om bij beide te zien waar de gevoelige plekken zijn, zodat je dat weet voor de volgende keer.

Wil je meer lezen over dit onderwerp? Lees dan ook "5 redenen om te experimenteren in de slaapkamer" en "Licht aan of uit tijdens seks?"

Recent

Lustopwekkende voedingsmiddelen: wat werkt echt?

16 februari 2024

Het vervullen van je verlangens: seksleven interessanter te maken

29 januari 2024

Wat doen anabolen met je lichaam?

26 januari 2024

De voordelen van zwemmen: een duik in een gezondere levensstijl

8 januari 2024

Social media en drugsgebruik

5 januari 2024

Meer in deze categorie

Lustopwekkende voedingsmiddelen: wat werkt echt?

|

Het vervullen van je verlangens: seksleven interessanter te maken

|

Wat doen anabolen met je lichaam?

|
,

Social media en drugsgebruik

|
© Copyright LTKMedia 2024
hello world!