5 redenen om te experimenteren in de slaapkamer

24 april 2023
|
54
experimenteren in de slaapkamer, man en vrouw

De laatste tijd gebeurt er niet meer zoveel in de slaapkamer met je partner. Jullie zijn aan elkaar gewend geraakt en er is volgens jullie geen spanning meer. Tóch kun je met een langere relatie ervoor zorgen dat het weer spannend wordt in de slaapkamer. Gebruik een nieuw seksspeeltje of gebruik jungle juice black label poppers. Maar het allerbelangrijkste is om eerst met elkaar te praten over hoe jullie beide denken over het seksleven wat jullie momenteel hebben. In deze blog lees je 5 redenen om te experimenteren in de slaapkamer.

1.      Zorgen voor spanning

Is het in de slaapkamer niet meer spannend genoeg om onder de lakens te kruipen? Dan kan dat zorgen voor eentonigheid of ervoor zorgen dat er niks gebeurt. Maak het spannend met je partner. Spanning had je waarschijnlijk ook op het begin van jullie relatie, omdat het allemaal nieuw was. Ga terug naar dit gevoel en zorg dat het weer spannend wordt.

2.      Samen iets nieuws proberen

Het leukste om te gaan experimenteren in de slaapkamer is om dit samen te gaan doen. Met je partner ga je samen iets nieuws proberen. Dit kan een nieuw standje zijn, een nieuwe andere locatie dan de slaapkamer of een (nieuw) seksspeeltje gebruiken. Op het begin kan het stuntelig zijn of juist grappig, maar het belangrijkste is om het samen te proberen. Het zorgt ook voor nieuwe herinneringen in jullie relatie.

Gerelateerd nieuws  Landelijke woonkamer in taupe kleuren

3.      Meer zin en lust krijgen

Als je eentonig bent samen met je partner, dan weet je ook wat er gaat gebeuren. Dit heeft als resultaat dat er niks nieuws komt waardoor je je er ook minder op gaat verheugen en minder zin in krijgt. Door te experimenteren krijgt je seksleven weer een boost waardoor het spannend en leuk is wat kan zorgen voor meer zin en lust. De eentonigheid is weg, waardoor je meer verlangt naar jullie intiem moment.

4.      Weten wat jij en je partner fijn vinden

Tijdens het experimenteren kom je er ook achter wat jij en je partner eigenlijk fijn vinden. Heb je dit nog nooit gevraagd of heb je het nog nooit gecommuniceerd? Dan kunnen jullie hier beide geen rekening mee houden. Misschien kom je er wel achter dat je partner houd van een rollenspel.

5.      Nog betere relatie krijgen

Je relatie is al jaren goed en je bent er ook tevreden mee. Het experimenteren in de slaapkamer kan ervoor zorgen dat jij en je partner een nog betere relatie krijgen doordat jullie samen iets nieuws aan het proberen zijn wat ervoor zorgt dat jullie bezig zijn met het nog beter maken van de relatie. Je kan blijven experimenteren in de slaapkamer, zo blijft het ook spannend en leuk!

Vond je deze blog interessant? Lees dan ook snurken: hoe komt het en wat kun je ertegen doen?

Recent

Belangrijke hulpmiddelen voor accountants

26 mei 2023

Maak je huis en tuin zomerklaar

26 mei 2023

Checklist huis verkopen

22 mei 2023

Wat kun je doen tegen een verminderende eetlust?

15 mei 2023

4 tips om geld te besparen

10 mei 2023

Meer in deze categorie

Belangrijke hulpmiddelen voor accountants

|

Maak je huis en tuin zomerklaar

|

Checklist huis verkopen

|

Wat kun je doen tegen een verminderende eetlust?

|
© Copyright LTKMedia 2023
hello world!